Tiszasasi Idősekért Alapítvány

A Tiszasasi Idősekért Alapítvány elnökeként engedje meg, hogy pár szóban bemutassam a szervezet munkáját, és eddig elért eredményeit.

Az alapítványt 2011. decemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy:

– Tanácsokkal, információkkal segítsük az idős embereket a számukra nehezen megoldható problémák intézésében
– Folyamatosan támogassuk a községünkben működő idősek klubját, és az Alkony Gondozási központ munkáját
– Egységes intézményi programokat, ünnepeket, jótékonysági rendezvényeket szervezzünk és finanszírozunk
– Segítsünk minden olyan az ápolás-gondozás, foglalkoztatás javítása érdekében végzett szociális tevékenységet, ami az idősek javát szolgálja

Az alapítvány eddigi fennállása alatt folyamatosan céljai megvalósításán dolgozott, és szép eredményeket ért el. Több alkalommal támogattuk az idősek otthona lakóit és tárgyi feltételeinek fejlesztését, valamint az új épületszárny építését, és az energiatakarékos fűtési rendszer kialakítását. Számos eszköz beszerzése szintén az alapítvány segítségével valósult meg. Az alapítvány támogatásban részesítette továbbá községünk időskorú lakosait is. Az elmúlt években több nagyszabású rendezvényt szerveztünk. A Mikulás- és karácsonyi ünnepség keretében Tiszasas 62 éven felüli lakosainak kedvezményes ebédlehetőséget biztosított. Alapítványunk 2013-ban pályázatot nyert az Idősek Otthona utcafrontján található klub épület befejezésére, melynek fenntartása szintén bennünket terhel majd.

A Tiszasasi Idősekért Alapítvány a jövőben is tervezi megkezdett tevékenységeinek folytatását, illetve tevékenységi körének bővítését.

Amennyiben tevékenységünkkel egyetért,

adóbevallása elkészítése során kérem adója 1%-val támogassa szervezetünket!

Tiszasasi Idősekért Alapítvány

Adószám: 18284139-1-16

Köszönettel: Gyóiné Török Ildikó

elnök

Megszakítás