Alkony Gondozási Központ Idősek Klubja és Bentlakásos Otthona

Elérhetőség:

Cím: 5474 Tiszasas, Fő út 13.

Tel.:  06-30/451-5646

E-mail: postmaster@alkonytiszasas.t-online.hu

A több mint 25 éve működő, családias hangulatú Alkony Gondozási Központ 40 idős ember számára nyújt otthont bentlakásos szakellátás; továbbá közel 70 falubeli nyugdíjasnak támaszt alapellátás (házi segítségnyújtás, étkeztetés, nappali ellátás) keretében.

Bentlakásos otthonunk szeretettel várja az ország bármely szegletéből mindazokat az idős embereket, akik egészségi, szociális vagy mentális állapotuk miatt 24 órás felügyeletre, gondozásra szorulnak.

A döntően két ágyas szobákkal rendelkező intézményben a 2017-es férőhelybővítés óta lehetőség van egy ágyas, külön fürdőszobás lakrész megvásárlására is.

Tevékenységünk során meghatározó az idős emberek tisztelete, megbecsülése, önállóságuk, fizikai és mentális egészségük fenntartása.

Hitvallásunk, hogy vidáman minden testi és lelki kínt könnyebb elviselni, s hogy egy mosoly, egy kedves érintés akár csodákra is képes.

Hiszem, hogy jobb lenne a világ, ha mi, emberek képesek lennénk ebben a sötét, állandóan rohanó, tülekedő világban is meglátni a pillanat szépségét: megállva egy picit, megfogni édes szülénk, nagyszülénk kezét, megölelni őket, vagy egyszerűen csak szeretettel rájuk mosolyogni. Ezek a pillanatok teszik szebbé, boldogabbá életüket, életünket, s így a világot is, melyben élünk.

Tisztelettel: Váradi Zsófia, intézményvezető

Megszakítás