2020.02.10. – 2020.02.14.

HÉTFŐ: Fahéjas szilvaleves; Tarhonyás hús (allergén: glutén, tojás); Vegyes vágott savanyúság (allergén: glutén, tojás, szójabab, zeller, tej)

KEDD: Zöldborsó leves (allergén: szójabab, tej, diófélék, glutén); Rántott csirkemell (allergén: glutén, szójabab, tojás); Majonézes burgonyasaláta

SZERDA: Gulyás leves; Fánk pudingos (allergén: tej, szójabab, glutén, diófélék, tojás); Müzli szelet (allergén: szezámmag, diófélék, glutén)

CSÜTÖRTÖK: Erőleves; Székelykáposzta

PÉNTEK: Májgombócleves (allergén: glutén, tojás, szójabab, zeller); Pulykapörkölt (allergén: tej, szójabab, glutén, diófélék, tojás); Tökfőzelék (allergén: tojás, glutén, zeller, szezámmag, diófélék)